Gele Hond Signaleringslabels

In deze categorie vindt u de Gele Hond Signaleringslabels met al hun mogelijkheden.

Wilt u tekstlabels met een waarschuwingstekst laten maken voor uw hondentuig? Dat kán! De tekstlabels worden als set van 2 stuks aangeboden en zijn in verschillende maten leverbaar, afhankelijk van het merk en de maat van het hondentuig. Via de eigen Borduurservice is een speciale serie tekstlabels beschikbaar met daarop standaard teksten in het kader van het wereldwijde "Yellow Dog Project", het "Gele Hond Projekt". Deze tekstlabels hebben wij de naam Gele Hond Signaleringslabels gegeven.

Gele Hond Signaleringslabels in verschillende formaten

De tekstlabels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afgestemd op het klittenband (lusjesband) dat standaard op enkele veel voorkomende tuigen - Julius-K9, Xtreme No-Limit, etc. - is bevestigd. Op verzoek zijn ook andere formaten labels mogelijk.
Op klittenband van 2,5 cm hoog kunnen labels van 3 cm hoog worden bevestigd. Dit lijkt mooier dan labels van 2 cm hoog (klittenband van 2,5 cm hoog heeft onze leverancier helaas niet in het assortiment). Op klittenband van 3 cm hoog kunnen eventueel tekstlabels van 5 cm hoog worden bevestigd, zodat u op deze labels de tekst in een iets groter formaat kunt laten borduren. Ook kunt u op labels van 5 cm hoog een tekst van 2 regels laten borduren. Bij labels van 3 cm hoog kan dat in principe ook, maar dat gaat dan wel ten koste van de leesbaarheid, zeker op een iets grotere afstand.

Gele Hond Signaleringslabels met standaard waarschuwingstekst

Gele Hond Signaleringslabels: zwart kunstleer met tekst in fluoriserend geel

De kleur van het klittenband op de hondentuigen is altijd zwart. Daarom wordt voor de labels ook altijd zwart klittenband gebruikt. Om hier goed bij aan te sluiten worden de Gele Hond Signaleringslabels van zwart kunstleer gemaakt. De kleur van de tekst is fluoriserend geel.

Afwerking labels

De labels worden netjes afgewerkt met een rand in satijnsteek. De labels krijgen daardoor een extra luxe uitstraling.

Levertijd

Gele Hond Signaleringslabels worden op bestelling voor u gemaakt. Houdt u daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijzen wij u graag naar de pagina over de levertijd van onze Borduurservice.

Gelijk ook een Julius-K9 powertuig of Karlie Xtreme No-Limit tuig kopen?

Wilt u de aanschaf van een setje Gele Hond Singaleringslabels graag combineren met de aanschaf van een hondentuig? Dat kan! U kunt het Julius-K9 IDC powertuig, het Julius-K9 Basic powertuig en het Karlie Xtreme No-Limit tuig eveneens aanschaffen via deze webshop.

Tekstlabels met een andere tekst kopen?

Wilt u (ook) een setje tekstlabels kopen met een andere tekst, die buiten het bereik van het Gele Hond Projekt valt? Dat kan! U kunt uw eigen labels naar wens samenstellen via onze eigen Borduurservice in de webshop van borduurcreaties.nl. Wilt u bestellingen uit beide webshops combineren, neemt u dan even contact met ons op zodat we u kunnen helpen om slechts éénmaal verzendkosten te betalen.


Gele Hond Signaleringslabels - 2 cm. hoog

Gele Hond Signaleringslabels - 2 cm. hoog

Gele Hond Signaleringslabels - 2 cm. hoog..

€10,00 Excl. BTW: €8,26

Gele Hond Signaleringslabels - 3 cm. hoog

Gele Hond Signaleringslabels - 3 cm. hoog

Gele Hond Signaleringslabels - 3 cm. hoog..

€11,00 Excl. BTW: €9,09

Gele Hond Signaleringslabels - 5 cm. hoog

Gele Hond Signaleringslabels - 5 cm. hoog

Gele Hond Signaleringslabels - 5 cm. hoog..

€12,00 Excl. BTW: €9,92

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3